Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Для перегляду необхідно відкрити прикріплення

Переглядів: 172 | Додав: Несквик | Дата: 01.10.2019

Білокуракинським відділом Старобільською місцевою прокуратурою під час здійснення представницької діяльності виявлено факт незаконного використання фермерським господарством земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 45,9399 га вартістю понад 2 млн. грн.

Так встановлено, що протягом тривалого часу після смерті фізичної особи земельною ділянкою, яка надавалась їй за життя в постійне користування, без відповідної правової підстави користується фермерське господарство, хоча згідно чинного законодавства право користування земельною ділянкою припиняється зі смертю особи, якій належало таке право.

... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Несквик | Дата: 30.09.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати аліментів на утримання дитини, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України.  

Так, завдяки належній організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який згідно виконавчого листа Білокуракинського районного суду Луганської області зобов’язаний виплачувати аліменти на утримання неповнолітньої дитини, в розмірі 1/4 частки від всіх видів доходів, але не менше прожиткового мінімуму доходів громадян і до досягнення дитиною повноліття. Однак, ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: Несквик | Дата: 30.09.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України («Крадіжка», «Незаконне заволодіння транспортним засобом»). 

Встановлено, що у серпні 2018 року мешканці Троїцького району Луганської області, перебуваючи в смт. Білокуракине з гаражного приміщення викрали  4 електричні дрилі, 3 кутові шліфувальні машини, ручний електричний перфоратор, інвентарний зварювальний апарат, електролобзик, газову горілку, куртку коричневого кольору, автомобільне колесо з шиною, зарядний пристрій для заряджання автомобільних акумуляторів, ручний електричний перфоратор, двигун до мотоцикла та незаконно заволоділи транспортним засобом, а саме  мотоциклом.

В березні 2019  вищезазначені ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: Несквик | Дата: 23.09.2019

Упродовж 8 місяців  2019 року до Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури Луганської області надійшло 34 звернення громадян, з яких 10  прийнято на особистому прийомі.

Більшість звернень стосувались питань  досудового розслідування кримінальних проваджень.

Усі звернення розглянуті прокуратурою у встановлені строки з наданням заявникам обґрунтованих відповідей. За результатами розгляду звернень, на 16 – надано роз’яснення, для розгляду до інших відомств направлено – 18.

Запити про надання публічної інформації до відділу не надходили.

В приміщеннях відділу відповідно до вимог чинного законодав ... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: Несквик | Дата: 11.09.2019

Необхідною умовою забезпечення прав і свобод людини, безпечних умов життя є надійна охорона громадської безпеки. В умовах проведення на території нашої області Операції Об'єднаних Сил особливої суспільної небезпеки набувають злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.    

Так, прокурором Білокуракинського відділу місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження із бойовими припасами. За вироком Старобільського районного суду від 03.09.2019 засуджено мешканця смт. Білокуракине, який в лісосмузі розташованій на околиці с. Нянчине  Білокуракинського району знайшов бойові припаси, п ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: Несквик | Дата: 06.09.2019

01 серпня 2019 року в Білокуракинському відділі Старобільської місцевої прокуратури відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності на території району в І півріччі 2019 році.

У нараді взяли участь представники правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

В ході наради було зазначено, що завдяки вжитим спільним заходам, відбулися позитивні зрушення щодо протидії окремим видам злочинів.

Так, зменшилась загальна кількість вчинених кримінальних правопорушень, в том числі тяжких, середньої та невеликої тяжкості.

Однак, наявна тенденція щодо кількості особливо тяжких злочинів, в першу чергу за рахунок збільшення злочинів проти життя та здоров’я особи. Відмічається збільшення кількості тяжких тілесних ушкоджень, проте не доп ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Несквик | Дата: 06.09.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, а також заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим повторно (ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Встановлено, що мешканець Білокуракинського району, обіймаючи посаду завідуючого машинного двору одного з сільськогосподарських товари ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: Несквик | Дата: 09.08.2019

Щоб переглянути, необхідно відкрити прикріплення

Переглядів: 169 | Додав: Несквик | Дата: 30.07.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури під час здійснення представницької діяльності виявлено факт нецільового використання об’єкту освіти площею 182 кв. м вартістю 104 тис. грн.

Встановлено, відділ освіти органу місцевого самоврядування передав частину приміщення закладу загальної середньої освіти комунальній установі «Центр надання соціальних послуг». ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Несквик | Дата: 03.07.2019

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 28 29 »