Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 23 » До суду спрямовано обвинувальний акт відносно мешканців Троїцького району за незаконне заволодіння транспортними засобами та викрадення майн
15:29
До суду спрямовано обвинувальний акт відносно мешканців Троїцького району за незаконне заволодіння транспортними засобами та викрадення майн

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України («Крадіжка», «Незаконне заволодіння транспортним засобом»). 

Встановлено, що у серпні 2018 року мешканці Троїцького району Луганської області, перебуваючи в смт. Білокуракине з гаражного приміщення викрали  4 електричні дрилі, 3 кутові шліфувальні машини, ручний електричний перфоратор, інвентарний зварювальний апарат, електролобзик, газову горілку, куртку коричневого кольору, автомобільне колесо з шиною, зарядний пристрій для заряджання автомобільних акумуляторів, ручний електричний перфоратор, двигун до мотоцикла та незаконно заволоділи транспортним засобом, а саме  мотоциклом.

В березні 2019  вищезазначені особи  викрали з приміщень гаражів  в смт. Білокуракине акумуляторну батарею, авто магнітолу, зарядний пристрій для заряджання автомобільних акумуляторів, грошові кошти  та 2 мопеди.

За результатами розслідування прокурором відділу до суду спрямовано обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                    О.Шестак

Переглядів: 176 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0