Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України («Незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичного засобу у великому розмірі»).    

Встановлено, що у серпні 2020 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області, знайшовши на околиці селища дикоростучі рослини коноплі, зірвав їх та приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив і незаконно зберігав для особистого вживання.

... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: Несквик | Дата: 25.11.2020

Встановлено, що  в січні 2019 року взято на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме будівлю, розташовану в смт. Лозно-Олександрівка Білокуракинського району Луганської області. З моменту постановки на облік даного майна сплинув річний термін, власник безхазяйного майна не з’явився. З метою захисту інтересів держави у суді прокуратура  звернулася до суду з заявою.

За результатами судового розгляду заяви Старобільської місцевої прокуратури Луганської області у комунальну власність територіальної громади Лозно-Олександрівської селищної ради передано безхазяйну нерухому річ – нежитлову будівлю вартістю понад 300 тис. грн.

... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: Несквик | Дата: 25.11.2020

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що  законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" встановлено строки розгляду документів, які подаються для державної реєстрації, зокрема, громадських формувань. Строком є певний період у часі, зі спливом якого пов'язана дія чи подія, яка має юридичне значення. Строк визначається роками, місяцями, тижнями, днями або годинами.

          Розгляд документів, поданих для державної реєстрації та проведення інших реєстраційних дій, у сфе ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: Несквик | Дата: 13.10.2020

Міністерством юстиції України запроваджено та забезпечено функціонування вже на протязі декількох років зручного онлайн сервісу, який дає можливість за наявності доступу до мережі Інтернет, скористатися деяким послугами Міністерства юстиції України.

            Зокрема, для громадських організацій забезпечено можливість подання документів для державної реєстрації створення громадської організації та попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації.

    ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Несквик | Дата: 13.10.2020

За процесуального керівництва Білокуракинського відділу Старобільської прокуратури розкрито умисне вбивство та затримано двох підозрюваних у вчиненні вбивства групою осіб без попередньої змови (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що 13 серпня 2020 року у Білокуракинському районі під час вживання алкогольних напоїв двоє місцевих мешканців побили свого товариша по чарці. У ході раптово виниклого конфлікту нападники заподіяли потерпілому численні травми, внаслідок спричинення яких 62-річний чоловік помер на місці. ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Несквик | Дата: 12.10.2020

Для перегляду необхідно відкрити прикріплення

 

Переглядів: 316 | Додав: Несквик | Дата: 06.10.2020

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати аліментів на утримання дитини, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України. 

Так, завдяки належній організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який згідно  рішення суду, повинен сплачувати  аліменти на утримання неповнолітнього сина , в розмірі 1/4 частини ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Несквик | Дата: 25.09.2020

Встановлено, що  в січні 2019 року взято на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме будівлю, розташовану в  с. Солідарне, Білокуракинського району  Луганської області. З моменту постановки на облік даного майна сплинув річний термін, власник безхазяйного майна не з’явився. З метою захисту інтересів держави у суді прокуратура  звернулася до суду з заявою.

За результатами судового розгляду заяви  Старобільської місцевої прокуратури Луганської області у комунальну власність територіальної громади Лозно-Олександрівської селищної ради передано безхазяйну нерухому річ – нежитлову будівлю. ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Несквик | Дата: 25.09.2020

« 1 2 3 4 ... 28 29 »