Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Серпень » 9 » Мешканця Білокуракинського району засуджено до реальної міри покарання за вчинення корупційного злочину
11:16
Мешканця Білокуракинського району засуджено до реальної міри покарання за вчинення корупційного злочину

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, а також заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим повторно (ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Встановлено, що мешканець Білокуракинського району, обіймаючи посаду завідуючого машинного двору одного з сільськогосподарських товариств району, будучи при цьому службовою особою юридичної особи приватного права, наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями по здійсненню керівництва та управління господарською діяльністю, у вересні 2015 та травні 2017 років, шляхом зловживання своїм службовим становищем, заволодів сільськогосподарською технікою товариства, а саме плугом та культиватором на загальну суму 63 тис. грн.

Наразі, вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади та займатись діяльністю, пов’язаною із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                                      Є.Зінченко

Переглядів: 191 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0