Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 6 » Покарання за незаконне поводження з бойовими припасами
14:42
Покарання за незаконне поводження з бойовими припасами

Необхідною умовою забезпечення прав і свобод людини, безпечних умов життя є надійна охорона громадської безпеки. В умовах проведення на території нашої області Операції Об'єднаних Сил особливої суспільної небезпеки набувають злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.    

Так, прокурором Білокуракинського відділу місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження із бойовими припасами. За вироком Старобільського районного суду від 03.09.2019 засуджено мешканця смт. Білокуракине, який в лісосмузі розташованій на околиці с. Нянчине  Білокуракинського району знайшов бойові припаси, переніс їх до свого домоволодіння, де зберігав у приміщенні будинку. Такі протиправні дії кваліфіковано за ч.1 ст.263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») і обвинуваченому призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Враховуючи наведене, зважаючи на суворість встановленої кримінальним законом відповідальності, а також з метою убезпечення як власного життя, так і життя оточуючих, громадянам слід бути пильними і не допускати випадків незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

 

Прокурор

Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                                    І.Мозуль

Переглядів: 212 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0