Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

ПОВІДОМЛЕННЯ

Керуючись ст.9 Закону України № Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Департамент економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту - розпорядження керівника обласної війсково-цивільної адміністрації – голови обласної державної адміністрації « Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньо обласному сполученні».

Зазначений проект з аналізом регуляторного впливу розміщено з 10.04.2015року на офіційній сторінці Луганської обласної війсково-цивільної адміністрації в соціальній мережі Facebook http://www facebook.com ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Несквик | Дата: 16.04.2015

До уваги депутатів районної ради!

23.01 о 9.00 в залі засідань районної ради відбудеться 45 сесія районної ради.

Основні питання - прийняття Програми економічного і соціального розвитку Білокуракинського району на 2015 рік та районного бюджету на 2015 рік.

 

Переглядів: 442 | Додав: Несквик | Дата: 13.01.2015

БІЛОКУРАКИНСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

22.10.2014 р.                                                                                                 № 42/7

смт. Білокуракине

 

 

Про затвердження Положення про оренду

майна спільної власності тери ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Несквик | Дата: 27.10.2014

23 жовтня 2014 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян».

Так, згідно вказаного Закону прийняття пропозиції, обіцянки або одержання виборцем для себе чи третьої особи неправомірної вигоди за вчинення чи не вчинення будь-яких дій, пов’язаних з безпосередньою реалізацією ним свого виборчого права, караються штрафом від 100 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2-х років, або обмеженням волі на той самий строк.

Пропозиція, обіцянка або надання виборцю неправомірної вигоди за будь-які дії, пов’язані з безпосередньою реалізацією ним свого виборчого права, караються обмеженням волі на строк до 3-х років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.

Здійснення передвиборної агітації шляхо ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Несквик | Дата: 24.10.2014

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори до Верховної ради України.

Чинним законодавством України, з метою забезпечення неухильного додержання вимог законів під час проведення виборчої кампанії, реалізації громадянами України гарантованого їм Конституцією України виборчого права, своєчасного та ефективного реагування відповідно до компетенції на факти порушень законодавства про вибори, передбачено наступне.

Відповідно до положень Законів України «Про вибори народних депутатів України», «Про Центральну виборчу комісію» організацію підготовки і проведення виборів до Верховної ради України, реалізацію і захист виборчих прав громадян України, дотримання передбачених Конституцією та законами України принципів і засад виборчого процесу, контроль за додержанням вимог законодавства України про вибори та однакове застосування його на всій території України забезпечує Центральна виборча комісія.  Контроль за додержанням законодавства про ... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: Несквик | Дата: 22.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 27 28 29