Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 06

Необхідною умовою забезпечення прав і свобод людини, безпечних умов життя є надійна охорона громадської безпеки. В умовах проведення на території нашої області Операції Об'єднаних Сил особливої суспільної небезпеки набувають злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.    

Так, прокурором Білокуракинського відділу місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження із бойовими припасами. За вироком Старобільського районного суду від 03.09.2019 засуджено мешканця смт. Білокуракине, який в лісосмузі розташованій на околиці с. Нянчине  Білокуракинського району знайшов бойові припаси, п ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: Несквик | Дата: 06.09.2019

01 серпня 2019 року в Білокуракинському відділі Старобільської місцевої прокуратури відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності на території району в І півріччі 2019 році.

У нараді взяли участь представники правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

В ході наради було зазначено, що завдяки вжитим спільним заходам, відбулися позитивні зрушення щодо протидії окремим видам злочинів.

Так, зменшилась загальна кількість вчинених кримінальних правопорушень, в том числі тяжких, середньої та невеликої тяжкості.

Однак, наявна тенденція щодо кількості особливо тяжких злочинів, в першу чергу за рахунок збільшення злочинів проти життя та здоров’я особи. Відмічається збільшення кількості тяжких тілесних ушкоджень, проте не доп ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: Несквик | Дата: 06.09.2019