Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 30

Білокуракинським відділом Старобільською місцевою прокуратурою під час здійснення представницької діяльності виявлено факт незаконного використання фермерським господарством земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 45,9399 га вартістю понад 2 млн. грн.

Так встановлено, що протягом тривалого часу після смерті фізичної особи земельною ділянкою, яка надавалась їй за життя в постійне користування, без відповідної правової підстави користується фермерське господарство, хоча згідно чинного законодавства право користування земельною ділянкою припиняється зі смертю особи, якій належало таке право.

... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Несквик | Дата: 30.09.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати аліментів на утримання дитини, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України.  

Так, завдяки належній організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який згідно виконавчого листа Білокуракинського районного суду Луганської області зобов’язаний виплачувати аліменти на утримання неповнолітньої дитини, в розмірі 1/4 частки від всіх видів доходів, але не менше прожиткового мінімуму доходів громадян і до досягнення дитиною повноліття. Однак, ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Несквик | Дата: 30.09.2019