Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 26

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 185 КК України («Крадіжка»)

Встановлено, що у листопаді 2019 року мешканець Білокуракинського  району Луганської області, який неодноразово був засуджений за вчинення злочинів проти власності проник через відчинену кватирку до  квартири, звідки  викрав  цифровий ефірний приймач та 2 сковорідки. Крім того, у грудні 2019 року перебуваючи за місцем мешкання свого знайомого, таємно викрав грошові кошти у сумі 250 гривень, що належать останньому.  

... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: Несквик | Дата: 26.12.2019

Відповідно до вимог наказу Генеральної прокуратури України № 161 від 20.04.2016 «Про організацію діяльності прокурорів з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян» Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури проведено комплексну перевірку додержання вимог законодавства в ізоляторі тимчасового тримання № 3 ГУНП в Луганській області, який розташований в смт. Білокуракине. До перевірки були залучені спеціалісти державної служби з надзвичайних ситуацій, медицини та Держпродспоживслужби.

... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Несквик | Дата: 26.12.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).  

Встановлено, що у серпні 2019 року мешканець с. Олексіївка Білокуракинського району Луганської області на околиці села побачив дикоростучий кущ рослини коноплі, який зірвав, приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив та незаконно зберігав для особистого вживанн ... Читати далі »

Переглядів: 169 | Додав: Несквик | Дата: 26.12.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного проникнення до житла, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.162 КК України.  

Встановлено, що місцевий мешканець, проник  до приміщення будинку, всупереч волі законного володільця та був виявлений власницею домоволодіння на місці вчинення злочину.

 За результатами судового розгляду, Білокуракинським районним судом ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: Несквик | Дата: 26.12.2019