Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 26 » Відповідальність за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів
12:13
Відповідальність за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).  

Встановлено, що у серпні 2019 року мешканець с. Олексіївка Білокуракинського району Луганської області на околиці села побачив дикоростучий кущ рослини коноплі, який зірвав, приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив та незаконно зберігав для особистого вживання.

Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні вказаної особи працівниками поліції було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс загальною вагою 43,13 грамів.          

За результатами розслідування прокурором відділу до суду спрямовано обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні. На цей час судовий розгляд триває.             

        

Прокурор відділу                                                                            Є.Ю. Зінченко

Переглядів: 165 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0