Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 4 » На Білокуракинщині за втручання прокуратури фермерське господарство повернуло у розпорядження селищної ради земельну ділянку вартістю понад
22:15
На Білокуракинщині за втручання прокуратури фермерське господарство повернуло у розпорядження селищної ради земельну ділянку вартістю понад

Рішенням Господарського суду Луганської області задоволено позовну заяву Старобільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Білокуракинської селищної ради до фермерського господарства про витребування землі із незаконного володіння.

Встановлено, що зазначене господарство утримувало та використовувало без відповідних правових підстав земельну ділянку площею майже 46  га вартістю понад 2  млн грн.

Позовні вимоги мотивовано тим, що право постійного користування землею, яке надавалося засновнику фермерського господарства, припинилося зі смертю особи і не входить до складу спадщини. Будь-які інші правовстановлюючі документи на право користування земельною ділянкою у землекористувача відсутні.

На даний час рішення суду виконано. Земельну ділянку повернуто у розпорядження селищної ради.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                             О.Шестак

Переглядів: 214 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0