Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 19

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами крадіжок вчинених особою на території Білокуракинського району.     

За результатами досудового розслідування було встановлено, що раніше судима особа, здійснила крадіжки на території Білокуракинського району матеріальних цінностей на загальну суму 13 400 гривень. За результатами судового розгляду,  крадія засуджено до  покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі.

 

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                   & ... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: Несквик | Дата: 19.11.2019

Білокуракинським відділом  Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця, який обвинувачувався у вчиненні злочинів,  передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжки, вчинені повторно, поєднані з проникнення у житло  та інші приміщення).

У суді стороною обвинувачення доведено, що упродовж 2019 року раніше неодноразово засуджений чоловік з корисливих мотивів вчинив 4 крадіжки, завдавши громадянам матеріальної шкоди.

... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Несквик | Дата: 19.11.2019