Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України («Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу»).   

          Встановлено, що у жовтні 2020 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області, придбавши заводську ідентифікаційну табличку з номером шасі до транспортного засобу, аналогічного з маркою, моделлю та складовими частинами автомобілю, ... Читати далі »

Переглядів: 6248 | Додав: Несквик | Дата: 29.12.2020

Розгляд звернень громадян та запитів на публічну інформацію є одними з  напрямків діяльності органів прокуратури України, які є засобами відстоювання особами своїх прав і законних інтересів та поновлення їх у разі порушення.

Білокуракинським відділом Старобільської прокуратури протягом минулого періоду 2020 року в межах компетенції вживались заходи щодо розгляду та вирішення звернень, які надходили до відділу.

З метою забезпечення доступу громадян до публічної інформації Білокуракинським ... Читати далі »

Переглядів: 5947 | Додав: Несквик | Дата: 29.12.2020

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури постійно здійснюється нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

Так, протягом минулого періоду поточного року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури на усунення порушень вчинених посадовими особами органів та установ Білокуракинського району при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру внесено 8 письмових вказівок, за результатами розгляду яких до дисциплін ... Читати далі »

Переглядів: 5928 | Додав: Несквик | Дата: 29.12.2020

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області протягом минулого періоду 2020 року здійснювалась одна з конституційних функцій органів прокуратури – представництво інтересів держави в суді.

Так, упродовж минулого періоду поточного року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури пред’явлено до суду 5 позовних заяв на суму 3 млн. 321 тис. грн., з яких 4 позовні заяви у цивільному судочинстві та 1 - у господарському судочинстві.

... Читати далі »

Переглядів: 5936 | Додав: Несквик | Дата: 29.12.2020