Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29 » Розгляд звернень громадян та запитів про надання інформації
09:28
Розгляд звернень громадян та запитів про надання інформації

Розгляд звернень громадян та запитів на публічну інформацію є одними з  напрямків діяльності органів прокуратури України, які є засобами відстоювання особами своїх прав і законних інтересів та поновлення їх у разі порушення.

Білокуракинським відділом Старобільської прокуратури протягом минулого періоду 2020 року в межах компетенції вживались заходи щодо розгляду та вирішення звернень, які надходили до відділу.

З метою забезпечення доступу громадян до публічної інформації Білокуракинським відділом місцевої прокуратури організовано роботу інформаційного стенду, інформація на якому систематично оновлюється.

Так, за минулий період 2020 року до Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури надійшло 31 звернення громадян, 15 з яких вирішено по суті, 15 звернень направлено для вирішення в інші відомства у зв’язку з тим, що порушені у них питання не належали до повноважень органів прокуратури та 1 звернення направлено іншим прокурорам.

Більшість вирішених звернень стосувалася досудового розслідування кримінальних проваджень.

Усі звернення розглянуті Білокуракинським відділом місцевої прокуратури у встановлені законом строки з наданням заявникам обґрунтованих відповідей.

Протягом минулого періоду 2020 року запити про надання публічної інформації до Білокуракинського відділу місцевої прокуратури не надходили.

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 5938 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0