Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням до території домоволодіння, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець смт. Білокуракине Луганської області знаходячись, який неодноразово був засуджений за вчинення злочинів проти власності на шлях виправлення не став, а вирішив скоїти черговий злочин. ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: Несквик | Дата: 24.04.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом заподіяння умисних тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 15 квітня 2019 року мешканка М. Білокуракинського району  знаходячись   вдома та   ... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: Несквик | Дата: 24.04.2019