Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Жінці повідомлено про підозру
08:25
Жінці повідомлено про підозру

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом заподіяння умисних тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 15 квітня 2019 року мешканка М. Білокуракинського району  знаходячись   вдома та  перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, під час раптово виниклої сварки на ґрунті сімейно – побутових відносин з своїм співмешканцем К. нанесла останньому один удар кухонним ножем, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення живота з ушкодженням черевної стінки. У подальшому потерпілого госпіталізували до лікарні.

16 березня 2019 року громадянці М. повідомлено про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, тобто у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.      

Вирішується питання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція статті за ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 231 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0