Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 05

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до спричинення потерпілим тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Так, в січні 2017 року місцевий мешканець, перебуваючи  за кермом автомобіля у стані  алкогольного  сп’яніння, не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з іншим автомобілем. Внаслідок дорожньо-транспортної події 2 особи отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

За результатами судового розгляду, з урахуванням особи правопорушника, ступеня тяжкості вчиненого ним кримінального правопорушення, його засуджено та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання з випробуванням на 2 роки, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 3 років. Також, пр ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Несквик | Дата: 05.09.2017

Одним із основних джерел доказів, за посередництвом яких правоохоронні органи вирішують завдання кримінального судочинства шляхом швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування, є показання свідків. Однак, на жаль, є випадки несумлінного ставлення громадян до виконання обов’язку говорити під час допиту слідчому, прокурору та суду правду. Завідомо неправдиві показання найчастіше даються з метою "вигородити" злочинця, а це, в свою чергу, негативно позначається на загальних результатах боротьби зі злочинністю.

У червні 2017 року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до суду з обвинувальним актом спрямоване кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 384 КК України («Завідомо неправдиве показання»).  &n ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Несквик | Дата: 05.09.2017