Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 19

В умовах проведення на території Луганської області антитерористичної операції протидія злочинам проти основ національної безпеки України та громадської безпеки посідає пріоритетне місце в діяльності правоохоронних органів.

Так, Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури спільно з Білокуракинським ВП ГУНП заочно повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який на добровільній основі вступив до незаконного збройного формування, що дислоковане в м.Луганську, та став брати активну участь в його діяльності. Його дії кваліфіковано за ст.260 КК України («Участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань»). У подальшому за клопотанням прокурора судом надано дозвіл на його затримання. На цей час підозрюваний перебуває у розшуку.

Правоохоронними органами району, в межах повноважень, і надалі будуть вживатися заходи, спрямовані на боротьбу зі злочинами проти основ національної безпеки України та громадської безпеки.

 

... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  підтримано державне обвинувачення у суді стосовно мешканки смт. Білокуракине, яка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 166 КК України (умисні злочинні діяння, що виразилися в злісному невиконанні батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки).

Так. мешканка смт. Білокуракино, являючись матір’ю чотирьох неповнолітніх дітей, будучи зобов’язаною у відповідності зі ст.12 Закону України «Про охорону дитинства» та ст.150 Сімейного Кодексу України піклуватися про здоров’я та духовний розвиток дітей, забезпечити отримання ними повної загальної освіти, готувати їх до самостійного життя, створити умови, необхідні для всебічного розвитку, всупереч цьому зловживала спиртними напоями, умисно відсторонилася та протягом тривалого часу не виконувала покладені на неї закон ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017

У розділі "Регуляторні акти" оприлюднено проект регуляторного акту – рішення районної ради «Про затвердження Положення про списання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Білокуракинського району», аналіз регуляторного впливу

Переглядів: 355 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017