Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 23

Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

 

26 серпня 2016 року під головуванням першого заступника керівника Старобільської місцевої прокуратури Морозова П.О. відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності та кримінально-караній корупції у Білокуракинському районі протягом першого півріччя 2016 року та заходи по зміцненню законності та правопорядку.

У роботі наради взяли участь керівники правоохоронних органів району, представники Білокуракинської районної державної адміністрації та районної ради.

Виступаючи, перший заступник керівника місцевої прокуратури  Морозов П.О. та начальник Білокуракинського відділу місцевої прокуратури Чернишов О.С. надали  аналіз стану злочинності в Білокуракинському районі    у  першому півріччі 2016 року.

Як було зазначено, правоохоронними органами у взаємодії з орган ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: Несквик | Дата: 23.09.2016

 

Проблема ефективності боротьби зі злочинами проти безпеки руху та експлуатації транспорту останнім часом стає все більш актуальною.  Мова йде не тільки про спричинювану ними матеріальну шкоду, але і про загрози таким важливим соціальним цінностям, як життя і здоров'я людей.

Найпоширенішими серед злочинів вказаної категорії є незаконні заволодіння транспортними засобами та порушення правил безпеки дорожнього руху. З огляду на ступінь тяжкості таких злочинів санкції більшості статей закону про кримінальну відповідальність передбачають можливість застосування до винних осіб покарання у вигляді позбавлення волі.

Слід зазначити, що кількість вчинених злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту на території Білокуракинського району залишається високою. Зокрема, протягом минулого періоду поточного року зареєстровано 9 таких злочинів та розпочато досудове розслідування. Вже на цей час до суду спрямовано 2 кримінальні провадження вказаної ка ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: Несквик | Дата: 23.09.2016

  Лозно- Олександрівська селищна рада

Білокуракинського району Луганської області

Чотирнадцята  сесія

Сьомого скликання

Рішення № 14/2

19 вересня 2016 року

селище Лозно - Олександрівка

 

 Про затвердження Порядку проведення

 громадських обговорень з питань

добровільного об’єднання територіальних громад

 

 

Відповідно до частини 4 статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання  територіальних громад»  Лозно-Олександрівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1.  Затвердити Порядок проведення громадських обговорень з ... Читати далі »
Переглядів: 405 | Додав: Несквик | Дата: 23.09.2016