Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 13 » заходи примусового характеру, пов’язані з обмеженням особистої свободи, на постійному контролі органів прокуратури
19:26
заходи примусового характеру, пов’язані з обмеженням особистої свободи, на постійному контролі органів прокуратури

Конституцією України закріплено, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

Так, за минулий період 2017 року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури при здійсненні нагляду на вказаному напрямі діяльності, встановлені порушення вимог законодавства при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях,  а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян. За результатами перевірок внесено 10 вказівок, 7 з яких на цей час розглянуті з притягненням 7 осіб до відповідальності.

Стан законності щодо запобігання та своєчасного виявлення фактів катувань та іншого жорсткого, нелюдського та такого, що принижує гідність, поводження з особами до яких застосовані заходи примусового характеру, пов’язані з обмеженням особистої свободи  перебуває на постійному контролі в Білокуракинському відділі Старобільської місцевої прокутури.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                       О. Жадан

 

Переглядів: 338 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0