Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 3 » Відповідальність за крадіжку особистого майна громадян
12:32
Відповідальність за крадіжку особистого майна громадян

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України («Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у інше приміщення»).   

Встановлено, що у березні 2019 року мешканець Білокуракинського району Луганської області будучи обізнаний про те, що у домоволодінні його сусіда ніхто не проживає, користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, незаконно проник на територію зазначеного домоволодіння, де з приміщення погребу викрав чотири металеві рейки загальною вагою 500 кг, які у подальшому здав до пункту приймання брухту металів. 

Суд, враховуючи позицію прокурора, визнав обвинуваченого винними у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки, із застосуванням ст. 75 КК України звільнив від відбування покарання з іспитовим строком.       

На цей час вирок суду не набрав законної сили.     

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                       Є.Ю.Зінченко

Переглядів: 226 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0