Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 5 » Протидія злочинності потребує вжиття спільних зусиль
11:30
Протидія злочинності потребує вжиття спільних зусиль

17 серпня 2018 року під головуванням першого заступника керівника Старобільської місцевої прокуратури Чернишова О.С. відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності та кримінально-караній корупції у Білокуракинському районі за 6 місяців 2018 року та заходи по зміцненню законності та правопорядку.

У роботі наради приймали участь керівники правоохоронних органів району, представники Білокуракинської районної державної адміністрації та районної ради.

Під час своїх виступів перший заступник керівника Старобільської місцевої прокуратури Чернишов О.С.  та начальник Білокуракинського відділу місцевої прокуратури Ніколаєв І.О. надали аналіз стану протидії злочинності в Білокуракинському районі за перше півріччя 2018 року.

Як було зазначено, завдяки вжитим правоохоронними органами  спільним організаційним та практичним заходам вдалося досягти зниження рівня злочинності на певних напрямах, активізовано роботу щодо розкриття злочинів.

Однак, проведена робота щодо поліпшення криміногенної ситуації потребує подальшого удосконалення. Зокрема, збільшилась кількість злочинів вчинених неповнолітніми та злочинів проти власності.

Учасники наради у своїх  виступах приділили увагу результатам роботи щодо профілактики злочинності, посиленню  роботи з  протидії кримінально-караній корупції, причинам  вказаних правопорушень та заходам щодо зміцнення законності в районі.

За підсумками наради, з урахуванням пропозицій та доповнень, прийнята постанова координаційної наради, якою передбачено вжиття спільних заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів, налагодження належної взаємодії правоохоронних органів,  органів виконавчої влади  та місцевого самоврядування у сфері боротьби зі злочинністю в районі.

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 248 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0