Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 27

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів, яке було вчинено мешканкою Білокуракинського району.

 Так, на початку листопада 2013 року мешканка Білокуракинського району виявила дикоростучі рослини коноплі, після цього зірвала їх та висушила. Вказаний наркотичний засіб разом з іншими продуктами харчування посилкою переслала своєму знайомому у місця позбавлення волі.

... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: Несквик | Дата: 27.09.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263-1 («Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї») та ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Встановлено, що у серпні 2018 року мешканець Білокуракинського району Луганської області, знаходячись за місцем свого мешкання із мисливської рушниці моделі «ІЖ» 16-го калібру виготовив обріз гладкоствольно ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Несквик | Дата: 27.09.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Встановлено, що протягом червня-липня 2018 року мешканець Білокуракинського району Луганської області проникав до зерносховища на території підприємства, звідки викрав мідний кабель і два електродвигуни.

За результатами розслідування прокурором відділу до суду спрямовано обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадже ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: Несквик | Дата: 27.09.2018

Необхідною умовою забезпечення прав і свобод людини, безпечних умов життя є надійна охорона громадської безпеки. В умовах проведення на території нашої області Операції Об'єднаних Сил особливої суспільної небезпеки набувають злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Слід зазначити, що кількість вчинених злочинів вказаної категорії на території Білокуракинського району є високою. Зокрема, вже протягом минулого періоду 2018 року зареєстровано 13 таких злочинів та розпочато досудове розслідування. На цей час Білокуракинським відділом місцевої прокуратури до суду спрямовано 5 кримінальних проваджень про зло ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Несквик | Дата: 27.09.2018