Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Не залишайте скутер без нагляду
10:48
Не залишайте скутер без нагляду

Влітку 2017 року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до суду з обвинувальним актом спрямоване кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 289 КК України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).    

Встановлено, що наприкінці червня 2017 року два неповнолітні мешканці Білокуракинського району, перебуваючи на одній з вулиць смт. Білокуракине, заволоділи залишеним без нагляду скутером, тим самим спричинивши власниці транспортного засобу майнову шкоду.         

Завдяки належній організації досудового розслідування та підтримання публічного обвинувачення вироком Білокуракинського районного суду обвинувачених визнано винними у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді позбавлення волі зі звільненням від його відбування з випробуванням, зі встановленням іспитового строку на 1 рік.    

На цей час вирок суду набрав законної сили.

З метою уникнення такого роду ситуацій власникам майна (у тому числі транспортних засобів) слід бути обачними і обережними під час його використання та зберігання.

В свою чергу батькам необхідно ретельно і виважено підходити до виховання дітей, щоб запобігти правопорушенням з їх боку та забезпечити їх належну поведінку у суспільстві.

        

Заступник начальника Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури        

Луганської області

І.В.Кожемяка

Переглядів: 363 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0