Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 20

За результатами моніторингу Єдиного реєстру судових рішень, Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області виявлено рішення суду першої інстанції, яким за громадянином визнано право власності на будівлю магазину, побудовану на земельній ділянці, відведеній не для цієї мети, та без додержання вимог містобудівного законодавства.

Незважаючи на відсутність належних документів, що підтверджують безпечність нежитлового приміщення, суд першої інстанції безпідставно визнав за особою право власності на таке приміщення, що мало б наслідком експлуатац ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: Несквик | Дата: 20.10.2017

07.09.2017 набрав чинності Закон України «Про амністію у 2016 році». Виконання цього Закону  покладається на суди і підлягає виконанню протягом 3 місяців. Так, за період дії вищезазначеного закону працівниками Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді 6 клопотань органу виконання покарань, які задоволені та до засуджених осіб застосовано амністію.

Підставами для задоволення вищевказаних клопотань стали: наявність інвалідності, неповнолітніх дітей, або батьків які досягли 70-ти річного віку, а також безпосередня участь в бойових діях.

 

... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Несквик | Дата: 20.10.2017