Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Мешканця Білокуракинського району засуджено за умисне невиконання рішення суду
09:46
Мешканця Білокуракинського району засуджено за умисне невиконання рішення суду

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного невиконання рішення суду, що набрало законної сили (ч. 1 ст. 382 КК України).

Встановлено, що мешканець Білокуракинського району, будучи, згідно постанови суду, яка набрала законної сили, був позбавлений права керування транспортними засобами. Проте, в порушення вимог ч. 1 ст. 129-1 Конституції України та ч. 2 ст. 13 Закону України «Про судоустрій та статус суддів» відповідно до яких судові рішення, що набрали законної сили, є обов’язковими до виконання всіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими та службовими особами, фізичними і юридичними особами та їх об’єднаннями на всій території України, умисно не виконував вищевказане рішення суду та продовжував керувати транспортними засобами.

Наразі, чоловіка визнано судом винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі, з іспитовим терміном 1 рік.

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 5866 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0