Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 23 » ІЗ ЗАЛИ СУДУ
10:26
ІЗ ЗАЛИ СУДУ

ІЗ ЗАЛИ СУДУ

 

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні, яке розслідувалось слідчим відділом Білокуракинського ВП ГУНП в Луганській області, стосовно громадянки України за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України («крадіжка, вчинена повторно»).

Встановлено, що громадянка А.,будучи неодноразово судима за корисливі злочини, перебувала з дозволу власника в будинку пенсіонера Г., та скориставшись його гостинністю, таємно, з корисливих мотивів, викрала у нього грошові кошти та, покинувши будинок, розпорядилась викраденим на власний розсуд.

Вироком Білокуракинського районного суду Луганської області її визнано винною у вчинені вищевказаного злочину та засуджено до 2 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки, за умови, що гр. А. не вчинить нового кримінального правопорушення та виконає усі покладені на неї судом обов`язки. На цей час вирок суду набрав законної сили.

Суд вирішив, що дане покарання буде для неї справедливим, а також змусить її та інших осіб утримуватися від вчинення подібних кримінальних правопорушень під загрозою суворого покарання.

Застерігаємо громадян, особливо одиноких та осіб похилого віку, щодо уважного ставлення до малознайомих осіб.

 

 

Прокурор відділу

місцевої прокуратури

юрист 2 класу                                                                                         В.Латка

 

 

Переглядів: 406 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0