Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 25

За результатами судового розгляду заяви Старобільської місцевої прокуратури нежитлову будівлю загальною площею 500 кв. м вартістю понад 1,5 млн грн передано до комунальної власності територіальної громади Лозно-Олександрівської селищної ради.

Прокуратура виявила, що орган місцевого самоврядування, маючи імперативний обов’язок звернутись до суду з заявою про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади, тривалий час до суду не звертався. Територіальна громада була позбавлена можливості законно розпоряджатися нерухомим майном, щ ... Читати далі »

Переглядів: 6011 | Додав: Несквик | Дата: 25.11.2020

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України («Незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичного засобу у великому розмірі»).    

Встановлено, що у серпні 2020 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області, знайшовши на околиці селища дикоростучі рослини коноплі, зірвав їх та приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив і незаконно зберігав для особистого вживання.

... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: Несквик | Дата: 25.11.2020

Встановлено, що  в січні 2019 року взято на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме будівлю, розташовану в смт. Лозно-Олександрівка Білокуракинського району Луганської області. З моменту постановки на облік даного майна сплинув річний термін, власник безхазяйного майна не з’явився. З метою захисту інтересів держави у суді прокуратура  звернулася до суду з заявою.

За результатами судового розгляду заяви Старобільської місцевої прокуратури Луганської області у комунальну власність територіальної громади Лозно-Олександрівської селищної ради передано безхазяйну нерухому річ – нежитлову будівлю вартістю понад 300 тис. грн.

... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: Несквик | Дата: 25.11.2020