Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Вересень » 25

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати аліментів на утримання дитини, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України. 

Так, завдяки належній організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який згідно  рішення суду, повинен сплачувати  аліменти на утримання неповнолітнього сина , в розмірі 1/4 частини ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: Несквик | Дата: 25.09.2020

Встановлено, що  в січні 2019 року взято на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме будівлю, розташовану в  с. Солідарне, Білокуракинського району  Луганської області. З моменту постановки на облік даного майна сплинув річний термін, власник безхазяйного майна не з’явився. З метою захисту інтересів держави у суді прокуратура  звернулася до суду з заявою.

За результатами судового розгляду заяви  Старобільської місцевої прокуратури Луганської області у комунальну власність територіальної громади Лозно-Олександрівської селищної ради передано безхазяйну нерухому річ – нежитлову будівлю. ... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Несквик | Дата: 25.09.2020