Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Липень » 03

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури під час здійснення представницької діяльності виявлено факт нецільового використання об’єкту освіти площею 182 кв. м вартістю 104 тис. грн.

Встановлено, відділ освіти органу місцевого самоврядування передав частину приміщення закладу загальної середньої освіти комунальній установі «Центр надання соціальних послуг». ... Читати далі »

Переглядів: 205 | Додав: Несквик | Дата: 03.07.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно неповнолітнього мешканця Білокуракинського району, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням  у житло, вчинена повторно).

Встановлено, що 17-річний юнак, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення трьох крадіжок, був засуджений до позбавленні волі та звільнений від відбування покарання з іспитовим строком, на шлях виправлення не став та вдався до повторного вчинення злочину.

У травні 2018 року неповнолітній, керуючись корисливим мотивом, проник до домоволодіння місцевої мешканки та таємно викрав інструменти побутово-господарського призначення. У подальшому хлопець розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

Білокуракинськ ... Читати далі »

Переглядів: 165 | Додав: Несквик | Дата: 03.07.2019