Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 18

Щоб проглянути паспорт потрібно відкрити прикріплення

Переглядів: 363 | Додав: Несквик | Дата: 18.01.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисних тілесних ушкоджень, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.  

Так, завдяки належній організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо раніше неодноразово судимого місцевого мешканця, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті неприязних відносин, під час бійки з потерпілою особою, наніс останньому один удар в область живота ножем, чим спричинив  тяжкі тілесні ушкодження останньому. За результатами судового розгляду, з урахуванням особи правопорушника, ступеня тяжкост ... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: Несквик | Дата: 18.01.2019

Відповідно до вимог наказу Генеральної прокуратури України № 161 від 20.04.2016 «Про організацію діяльності прокурорів з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян» Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури проведено комплексну перевірку додержання вимог законодавства в ізоляторі тимчасового тримання № 3 ГУНП в Луганській області, який розташований в смт. Білокуракине. До перевірки були залучені спеціалісти державної служби з надзвичайних ситуацій, медицини та Держпродспоживслужби.

< ... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: Несквик | Дата: 18.01.2019