Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 28

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом  спричинення легких тілесних ушкоджень, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України.

         За результатами досудового розслідування встановлено, що місцевий мешканець в стані алкогольного сп’яніння під час сварки зі своєю матір’ю, наніс три удари кулаком правої руки по обличчю та два удари по тулубу своїй матері, чим спричинив останній легкі тілесні ушкодження. 

 &nb ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: Несквик | Дата: 28.12.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом   незаконного придбання, виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного  засобу канабісу без мети збуту,  за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України.

         За результатами досудового розслідування встановлено, що мешканець  смт Лозно-Олександрівка  зірвав на околиці селища частину рослини коноплі  яку переніс за місцем свого мешкання, де висушив і зберігав з метою особистого вживання, без мети збуту.

         На даний час обвинувальний акт  у кримінальному провадження спр ... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: Несквик | Дата: 28.12.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом  викрадення чужого майна, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України.

         За результатами досудового розслідування встановлено, що місцевий мешканець здійснив крадіжку мобільного телефону, який  у подальшому, за допомогою третьої особи, не розуміючої істинних злочинних намірів  зловмисника, здав до ломбарду.

         На даний час обвинувальний акт  у кримінальному провадження спрямовано до суду.

      &n ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: Несквик | Дата: 28.12.2018