Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Для ознайомлення необхідно відкрити прикріплення

Переглядів: 207 | Додав: Несквик | Дата: 16.05.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням до території домоволодіння, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець смт. Білокуракине Луганської області знаходячись, який неодноразово був засуджений за вчинення злочинів проти власності на шлях виправлення не став, а вирішив скоїти черговий злочин. ... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: Несквик | Дата: 24.04.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом заподіяння умисних тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 15 квітня 2019 року мешканка М. Білокуракинського району  знаходячись   вдома та   ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: Несквик | Дата: 24.04.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  підтримано публічне обвинувачення стосовно мешканки Білокуракинського району, яка обвинувачувалась у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України, а саме незаконне виготовлення, придбання,  зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Встановлено, що у вересні 2018 року обвинувачена, знаходячись поблизу покинутої молочно-тваринницької ферми с. Олексапіль Білокуракинського району Луганської області, зірвала частину рослин  коноплі, перенесла за місцем свого мешкання, висушила, подрібнила їх та в подальшому зберігала в господарській будівлі з метою особистого вживання.

Вироком Старобільського районного суду обвинувачену визнано винною у скоєнні злочину та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

... Читати далі »

Переглядів: 219 | Додав: Несквик | Дата: 15.04.2019

Для перегляду необхідно відкрити прикріплення

Переглядів: 197 | Додав: Несквик | Дата: 02.04.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). 

Встановлено, що у 2018 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області на околиці селища побачив дикоростучий кущ рослини коноплі, який зірвав, приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив та незаконно зберігав для особистого вживання.

Під час санкціонованого обшуку у ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Несквик | Дата: 21.03.2019

05 березня 2019 року в Білокуракинському відділі Старобільської місцевої прокуратури відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності на території району в 2018 році.

У нараді взяли участь представники правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

В ході наради було зазначено, що завдяки вжитим спільним заходам, відбулися позитивні зрушення щодо протидії окремим видам злочинів.

Так, попри збільшення на 27% кількості облікованих у минулому році злочинів, в тому числі тяжких, наявна тенденція щодо зменшення кількості особливо тяжких злочинів.

На рівні 2017 року залишилась кількість кримінальних правопорушень за фактами спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень та не допущено вчинення таких, що спричинили ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: Несквик | Дата: 14.03.2019

Звіт

голови постійної комісії Білокуракинської районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, бюджету та фінансів про виконання у 2018 році повноважень постійної комісії

визначеної ст.47 Закону України &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: Несквик | Дата: 11.03.2019

Звіт

голови постійної комісії Білокуракинської районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, природних ресурсів, екології, надзвичайних ситуацій та оборонної роботи

про виконання у 2018 році пов ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: Несквик | Дата: 11.03.2019

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 28 29 »