Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Звіт

голови постійної комісії Білокуракинської районної ради з питань комунальної власності, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку про виконання у 2018 році повноважень постійної комісії

 

... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Несквик | Дата: 11.03.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).  

Встановлено, що у листопаді 2018 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області на околиці селища побачив дикоростучий кущ рослини коноплі, який зірвав, приніс за місцем мешкання, де у подальшому висушив та незаконно зберігав для особистого вживання.

Під час санкціонованого ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: Несквик | Дата: 06.03.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконного збуту у місця позбавлення волі особливо небезпечного наркотичного засобу, за  ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України. 

Так,  мешканка Білокуракинського району виявила дикоростучі рослини коноплі, після цього зірвала їх та висушила. Вказаний наркотичний засіб разом з іншими продуктами харчування посилкою переслала своєму знайомому у місця позбавлення волі. Під час огляду посилки, яка надійшла до виправної колонії було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт стосовно обвинуваченої спрямовано до ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Несквик | Дата: 26.02.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури спільно зі слідчими  Білокуракинського відділу поліції ГУНП в Луганській області викрито мешканця Білокуракинського району, який запропонував та надав неправомірну вигоду у розмірі 1400 гривень начальнику сектору правоохоронного органу за вирішення питання про його  не притягнення  до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство.

Зловмисника затримано «на гарячому». На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України та обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування проводиться Білокуракинським відділом поліції ГУНП в Луганській області за процесуального керівництва Білокуракинського відділу Старобільської місцевої ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Несквик | Дата: 20.02.2019

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263-1 («Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї») та ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Встановлено, що у грудні 2018 року мешканець смт. Білокуракине Луганської області із мисливської рушниці моделі «ІЖ» 16-го калібру виготовив обріз гладкоствольної вогнепальної зброї, який у подальшому зберігав та носив із собою.     &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: Несквик | Дата: 18.02.2019

Для ознайомлення з паспортом необхідно відкрити прикріплення

Переглядів: 257 | Додав: Несквик | Дата: 14.02.2019

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 28 29 »