Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Березень » 13 » Засуджено до реальної міри покарання
16:02
Засуджено до реальної міри покарання

Білокуракинським відділом  Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця, який обвинувачувався у вчиненні злочинів,  передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжки, вчинені повторно, поєднані з проникнення у житло  та інші приміщення).

У суді стороною обвинувачення доведено, що упродовж 2019 року раніше неодноразово засуджений за вчинення інших злочинів, чоловік з корисливих мотивів вчинив 4 крадіжки, завдавши громадянам матеріальної шкоди.

Потерпілі  усіх злочинів проживають у смт. Білокуракине. Зловмисник виносив з подвір’їв громадян різноманітні побутові предмети. Вкраденим майном останній розпоряджався на власний розсуд.

У судовому засіданні свою вину в інкримінованому йому правопорушенні обвинувачений  не визнав, проте прокурором в судовому засіданні повністю доведено вину обвинуваченого.

Вироком Старобільського районного суду Луганської області обвинуваченому  призначено покарання у виді 5 років  позбавлення волі.

Довідково: на даний час вирок не набрав законної сили, оскільки  триває строк на апеляційне оскарження (30 днів  з моменту проголошення вироку).

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 234 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0