Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 4 » Сімейна сварка переросла в умисне вбивство
11:56
Сімейна сварка переросла в умисне вбивство

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства мешканця с. Лозно-Олександрівка Білокуракинського району Луганської області гр-на К.

        Досудовим розслідуванням встановлено, що 03 лютого 2018 року   К.,  перебував  за місцем  свого мешкання  в с. Лозно-Олександрівка, де на протязі дня зі своїм батьком – гр-ном К. вживав алкогольні напої. В цей же день, приблизно о 20 годині між останніми виникла сварка, під час якої підозрюваний К. перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння з  кухонного  столу взяв ніж та наніс удар в область внутрішньої поверхні правого передпліччя та один удар в область передньої поверхні правого передпліччя, а коли потерпілий К. перестав захищатись, підозрюваний К. наніс ще один удар зазначеним ножем у життєво важливий орган, внаслідок якого утворились тілесні ушкодження у вигляді колото різаного проникаючого сліпого поранення грудної  клітки  з  пошкодженням тіла груднини,  навколосерцевої сумки, серця, від яких пострупілий К. помер на місці.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення були внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Під час досудового розслідування кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді Білокуракинського районного суду стосовно підозрюваного К. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На теперішній час досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт спрямовано до суду, очікуємо вирок.

Додатково: санкцією ч. 1 ст. 115 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.  

 

 

Заступник начальника Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                           О. Тарасов

Переглядів: 391 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0