Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 7 » Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль
13:51
Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

  

                                                                                                          прес-реліз

Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

01 березня 2017 року під головуванням керівника Старобільської місцевої прокуратури Бєлянського А.М. відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності та кримінально-караній корупції у Білокуракинському районі протягом 2016 року та заходи по зміцненню законності та правопорядку.

У роботі наради взяли участь керівники правоохоронних органів району, представники районної державної адміністрації та районної ради.

Виступаючи, керівник місцевої прокуратури  Бєлянський А.М. та начальник Білокуракинського відділу місцевої прокуратури Чернишов О.С. надали  аналіз стану злочинності в Білокуракинському районі    у  2016 році.

Як було зазначено, правоохоронними органами у взаємодії з органами місцевої влади та самоврядування вживались організаційні та практичні заходи, спрямовані на протидію злочинам та кримінально-караній корупції. Завдяки вжитим заходам, у тому числі  координаційного характеру, відбулися  позитивні зрушення в організації роботи щодо профілактики та протидії  злочинності, активізовано роботу щодо розкриття окремих категорій злочинів, виявлення та документування кримінально караної корупції.

Проте, криміногенна ситуація залишається складною, проведена робота потребує удосконалення. Так, зокрема, збільшилась кількість злочинів проти власності, громадського порядку та безпеки. Викликає занепокоєння ріст злочинності серед неповнолітніх.

Бєлянський А.М. окреслив проблемні напрямки, на яких правоохоронними органами  у боротьбі зі злочинністю  слід підвищити ефективність  роботи.

Учасники наради у своїх  виступах приділили увагу результатам роботи щодо профілактики злочинності, посиленню протидії кримінально-караній корупції, причинам вказаних правопорушень та заходам щодо їх усунення.

За підсумками наради, з урахуванням пропозицій та доповнень, прийнята постанова координаційної наради, якою передбачено вжиття спільних заходів, спрямованих  на  підвищення ефективності роботи правоохоронних органів, налагодження їх належної взаємодії між собою та з органами виконавчої влади  і місцевого самоврядування  у сфері боротьби зі злочинністю та кримінально-караною корупцією в районі.

 

Перший заступник керівника

Старобільської місцевої прокуратури                                                 П.Морозов                                  

 

  

Переглядів: 315 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0