Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 19 » Протидія злочинності потребує спільних зусил
09:25
Протидія злочинності потребує спільних зусил

12 лютого 2020 року в Білокуракинському відділі Старобільської місцевої прокуратури відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності на території району в 2019 році.

У нараді взяли участь представники правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

В ході наради було зазначено, що завдяки вжитим спільним заходам, відбулися позитивні зрушення щодо протидії окремим видам злочинів.

Так, зменшилась загальна кількість вчинених кримінальних правопорушень, в том числі тяжких, середньої та невеликої тяжкості.

         Спостерігається суттєве зменшення кількості вчинених злочинів проти власності, зокрема крадіжок, грабежів та шахрайств. Не допущено випадків вчинення розбоїв та вимагань.

Однак, проведена робота щодо поліпшення криміногенної ситуації потребує подальшого удосконалення. Зокрема потребує активізації робота оперативних підрозділів при здійснення розшуку злочинців та безвісно зниклих осіб, відсоток розшуку яких суттєво нижче середньообласного.

Під час наради наголошено на зосередженні особливої уваги правоохоронних органів на таких напрямах, як виявлення злочинів в земельній  та бюджетній сферах, в тому числі за фактами привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом  зловживання службовим становищем та в сфері службової діяльності.

За результатами координаційної наради прийнято постанову із визначенням конкретних узгоджених заходів, спрямованих на ефективне виявлення, розкриття та попередження злочинів, усунення  причин та умов, що сприяли їх вчиненню.

 

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 213 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0