Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 20 » Прокуратура відстояла реальне покарання за заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем
09:50
Прокуратура відстояла реальне покарання за заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем

За процесуального керівництва прокурорів Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури Касаційним кримінальним судом у складі Верховного суду залишено без змін ухвалу суду апеляційної інстанції, якою мешканця Білокуракинського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України.  

Зокрема, вказану особу засуджено за заволодіння у 2015 році та у 2017 році майном сільськогосподарського підприємства шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, а також заволодіння майном вказаного підприємства шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим повторно.     

За результатами судового розгляду чоловіку призначено покарання у вигляді 3 років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади та займатись діяльністю, пов`язаною з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями строком на 1 рік.    

Наразі вирок суду набрав законної сили.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                    Є.Зінченко

Переглядів: 826 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0