Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Червень » 30 » Покарано держслужбовця за несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави
08:43
Покарано держслужбовця за несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано в суді протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, складений співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Луганській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1. ст. 172-6 КУпАП.

Встановлено, що посадовою особою, колишнім головним спеціалістом відділу Держгеокдастру у Білокуракинському районі ГУ Держгеокадастру у Луганській області, несвоєчасно, без поважних причин, подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, після звільнення з займаної посади, що є порушенням вимог ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції».

Узявши до уваги обґрунтовану позицію прокурора та повністю погодившись із нею, Білокуракинським районним судом Луганської області колишнього держслужбовця визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та  накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Наразі, постанова суду набрала законної сили.

 

          Білокуракинський відділ Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 3174 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0