Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 12 » Обережно! Шахраї!
10:18
Обережно! Шахраї!

УВАГА!!!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, НА ГРОШІ, ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ВАШИХ КАРТКОВИХ РАХУНКАХ, ПОЛЮЮТЬ ШАХРАЇ!

Все більше мешканців с.м.т. Білокуракіне стають жертвами шахраїв. Навіть ті громадяни, які неодноразово чули про схеми телефонних аферистів, втрачають свої гроші через надмірну довірливість.

Як приклад, Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом шахрайства яке було вчинено мешканкою Білокуракинського району.

Так, у серпні 2017 року мешканка Білокуракинського району, маючи доступ до мережі загального доступу «Інтернет», у соціальній мережі «Facebook» створила індивідуальну сторінку на якій розмістила оголошення про продаж товару (одяг та біжутерія), якого остання не мала в наявності. При цьому, під час переписки у соціальній мережі шляхом обману змусила осіб, які мали намір придбати товар, виставлений нею на продаж в оголошенні, перерахувати грошові кошти необхідні, нібито для придбання товару, на банківську картку, що їй належить.  Після чого, отримавши від покупців грошові кошти в дійсності не відправляла оплачений ними товар.

 Під час розслідування було задокументовано 7 фактів скоєння  кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство – заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою).

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні спрямовано до суду.

 

 

Заступник начальника Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                     О. Тарасов

Переглядів: 362 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0