Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 12 » На Білокуракинщині за втручання прокуратури повернуто у розпорядження держави земельну ділянку вартістю понад 1 млн.грн.
17:55
На Білокуракинщині за втручання прокуратури повернуто у розпорядження держави земельну ділянку вартістю понад 1 млн.грн.

Білокуракинським відділом  Старобільської місцевої прокуратури  вжито заходи представницького характеру щодо повернення у розпорядження держави земельної ділянки площею  43,3 га вартістю понад  1 млн. грн., оскільки на протязі тривалого часу не виконувались умови щодо своєчасності сплати земельного податку та цільового використання земельної ділянки.

Білокуракинським районним судом Луганської області задоволено позов  прокуратури  в інтересах Головного управління Держгеокадастру у Луганській області та припинено право постійного користування особою земельною ділянкою, яка була надана для ведення селянського (фермерського) господарства  і зобов’язано повернути її до земель державної власності Головному управлінню Держгеокадастру у Луганській області.

Рішення суду набрало законної сили.

Переглядів: 306 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0