Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 17 » На Білокуракинщині 10 депутатів сільських, селищних рад притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання електронних д
08:24
На Білокуракинщині 10 депутатів сільських, селищних рад притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання електронних д

Протягом І кварталу 2018 року працівниками Білокуракинського  відділу Старобільської місцевої прокуратури  забезпечено участь у розгляді Білокуракинським районним судом Луганської області протоколів щодо 10 депутатів сільських, селищних рад Білокуракинського району, яких визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП «Порушення вимог фінансового контролю».

Встановлено, що суб’єкти декларування, порушуючи вимоги фінансового контролю, передбачені Законом України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин подали електронні декларації за 2016 рік.

За результатами розгляду всіх правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності та  накладено стягнення у вигляді штрафу.

Рішення суду набрали законної сили.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                         О.Шестак

Переглядів: 297 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0