Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Липень » 15 » Мешканку Білокуракинського району судитимуть за незаконне заволодіння бюджетними коштами, шляхом обману
09:50
Мешканку Білокуракинського району судитимуть за незаконне заволодіння бюджетними коштами, шляхом обману

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  завершено розслідування у кримінальному провадженні, за фактом заволодіння шляхом обману бюджетними коштами, мешканкою Білокуракинського району, яка має статус тимчасово переміщеної особи, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 190 КК України.

Слідством встановлено, що тимчасово переміщена особа, в період з травня 2018 року по жовтень 2019 року, надавала до Управління соціального захисту населення району недостовірні відомості щодо наявності нерухомого майна у членів її сім’ї, у зв’язку з чим їй призначалась та виплачувалась щомісячна адресна допомога.

Внаслідок протиправних дій завдано матеріальну шкоду державному бюджету на суму більш ніж 40 тис. грн.

Під час розслідування на вищевказану суму пред’явлено цивільний позов.

За результатами розслідування, обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні спрямовано для розгляду до суду.

 

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 190 КК України передбачає покарання до 3 років позбавлення волі.

 

Білокуракинський відділ

Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 2898 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0