Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Червень » 26 » Мешканця Білокуракинського району судитимуть за незаконну порубку лісу, чим завдано суттєву шкоду лісовому природно-заповідному фонду
08:52
Мешканця Білокуракинського району судитимуть за незаконну порубку лісу, чим завдано суттєву шкоду лісовому природно-заповідному фонду

Білокуракинський відділ Старобільської місцевої прокуратури Луганської області направив до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом незаконної порубки лісу, вчиненій на території об’єкту природно-заповідного фонду, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 246 КК України.

Слідством встановлено, що у червні 2020 року чоловік без спеціального дозволу, з використанням власної пили здійснив незаконну порубку 8 дерев  породи – чорноклен, на території об’єкту природно-заповідного фонду Білокуракинського лісництва державного лісового фонду ДП «Білокуракинське ЛМГ», який знаходиться за межами населеного пункту с.Лизине Білокуракинського району Луганської області. Вказані дії призвели до спричинення матеріальної шкоди державі.

На вилучене під час огляду місця події майно рішенням суду накладено арешт.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

 

Білокуракинський відділ Старобільської

місцевої прокуратури

Переглядів: 2677 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0