Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Відділ культури Білокуракинської  райдержадміністрації повідомляє що, 09.02.2017 року відбудеться друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника:

  • Білокуракинського  краєзнавчого музею  – 10.00 годин;

10.02.2017року

  • Білокуракинського  районного  Будинку культури ім.Т.Г. Шевченка – 9.00 годин;
  • Білокуракинської централізованої бібліотечної системи – 10.30 годин.
Переглядів: 375 | Додав: Несквик | Дата: 08.02.2017

Відділ культури Білокуракинської  райдержадміністрації повідомляє, що 07.02.2017 року відбудеться перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника:

  • Білокуракинського  районного  Будинку культури ім.Т.Г. Шевченка – 10.00 годин;
  • Білокуракинського  краєзнавчого музею  – 13.30 годин;
  • Білокуракинської централізованої бібліотечної системи – 15.00 годин.
Переглядів: 321 | Додав: Несквик | Дата: 06.02.2017

В умовах проведення на території Луганської області антитерористичної операції протидія злочинам проти основ національної безпеки України та громадської безпеки посідає пріоритетне місце в діяльності правоохоронних органів.

Так, Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури спільно з Білокуракинським ВП ГУНП заочно повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який на добровільній основі вступив до незаконного збройного формування, що дислоковане в м.Луганську, та став брати активну участь в його діяльності. Його дії кваліфіковано за ст.260 КК України («Участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань»). У подальшому за клопотанням прокурора судом надано дозвіл на його затримання. На цей час підозрюваний перебуває у розшуку.

Правоохоронними органами району, в межах повноважень, і надалі будуть вживатися заходи, спрямовані на боротьбу зі злочинами проти основ національної безпеки України та громадської безпеки.

 

... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  підтримано державне обвинувачення у суді стосовно мешканки смт. Білокуракине, яка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 166 КК України (умисні злочинні діяння, що виразилися в злісному невиконанні батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки).

Так. мешканка смт. Білокуракино, являючись матір’ю чотирьох неповнолітніх дітей, будучи зобов’язаною у відповідності зі ст.12 Закону України «Про охорону дитинства» та ст.150 Сімейного Кодексу України піклуватися про здоров’я та духовний розвиток дітей, забезпечити отримання ними повної загальної освіти, готувати їх до самостійного життя, створити умови, необхідні для всебічного розвитку, всупереч цьому зловживала спиртними напоями, умисно відсторонилася та протягом тривалого часу не виконувала покладені на неї закон ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017

У розділі "Регуляторні акти" оприлюднено проект регуляторного акту – рішення районної ради «Про затвердження Положення про списання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Білокуракинського району», аналіз регуляторного впливу

Переглядів: 355 | Додав: Несквик | Дата: 19.01.2017

ОГОЛОШЕННЯ

             На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів» та  згідно рішення сесії Білокуракинської районної ради №  16/10 від 23.12.2016 р.  «Про надання дозволу відділу культури Білокуракинської районної державної адміністрації на попередження про звільнення директорів комунальних закладів», відділ культури Білокуракинської РДА оголошує конкурс на заміщення посад директорів комунальних закладів культури спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Білокуракинського району:   

      -  «Білокуракинський районний краєзнавчий музей» за адресою : вул.. Історична (Л ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Несквик | Дата: 28.12.2016

Конституція України встановлює, що усі громадяни мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглядати звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Протягом 2016 року робота зі зверненнями громадян залишалася пріоритетною для органів прокуратури.

Так, до Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури надійшло 74 звернення. З вказаного числа звернень 33 вирішено по суті, заявникам надано кваліфіковані відповіді. Більшість вирішених звернень стосувалися питань якості проведення досудового розслідування.

Крім того, у 3 зверненнях містилися дані щодо вчинених кримінальних правопорушень, у зв’язку з чим розпочато відповідні кримінальні провадження.

 Безпосередньо на особистому прийомі працівниками відділу прийнято 50 осіб, яким надан ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Несквик | Дата: 26.12.2016

Згідно зі ст. 3, 27 Конституції України життя і здоров'я людини, її недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Обов’язком держави є захист зазначених цінностей від насильницьких посягань.

         Розділ 9 Кримінального кодексу України містить правові норми, що встановлюють кримінальну відповідальність за злочини проти громадської безпеки. В цей час коли на території України проводиться АТО велика увага приділяється розслідуванню злочинів вказаної категорії. З огляду на ступінь тяжкості злочинів проти громадської безпеки санкції більшості статей закону про кримінальну відповідальність передбачають застосування до винних осіб покарання у вигляді позбавлення волі.

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури у тісній співпраці з Білокуракинським ВП ГУНП та районним судом вживаються заходи з протидії вказаній категорії злочинів. Мова йде про кримінально-правове реагуванн ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: Несквик | Дата: 23.12.2016

ІЗ ЗАЛИ СУДУ

 

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні, яке розслідувалось слідчим відділом Білокуракинського ВП ГУНП в Луганській області, стосовно громадянки України за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України («крадіжка, вчинена повторно»).

Встановлено, що громадянка А.,будучи неодноразово судима за корисливі злочини, перебувала з дозволу власника в будинку пенсіонера Г., та скориставшись його гостинністю, таємно, з корисливих мотивів, викрала у нього грошові кошти та, покинувши будинок, розпорядилась викраденим на власний розсуд.

Вироком Білокуракинського районного суду Луганської області її визнано винною у вчинені вищевказаного злочину та засуджено до 2 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки, за умови, що гр. ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: Несквик | Дата: 23.12.2016

Умови тримання під вартою постійно на контролі прокуратури

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури, із залученням спеціалістів КЗ «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», Управління Держпродспоживслужби в Білокуракинському районі та Білокуракинського міжрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області, проведено перевірку в ізоляторі тимчасового тримання Білокуракинського ВП ГУНП в Луганській області.

За наслідками перевірки виявлено порушення вимог законодавства щодо медико-санітарного та матеріально-побутового забезпечення затриманих та ув’язнених, зокрема, в універсальних медичних аптечках наявні прострочені лікарські засоби, які не замінені у зв’язку з закінченням термінів придатності, в деяких санітарних книжках особового складу відсутні дані про профілактичні щеплення, відсутні приліжкові тумбочки та настінні шафи, що унеможливлює зберігання спецк ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: Несквик | Дата: 16.11.2016

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 »