Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Одним із завдань кримінального процесу є охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, найбільш вразливою категорією серед яких є неповнолітні. Ключову роль на вказаному напрямку відіграють органи прокуратури, які в своїй діяльності керуються двома цілями: з одного боку – притягнення винної особи до кримінальної відповідальності, з іншого боку – забезпечення якомога меншого порушення звичайного укладу життя неповнолітнього, вжиття заходів, спрямованих на уникнення негативного впливу на нього.

У березні 2017 року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до суду з обвинувальним актом спрямоване кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 289 КК України («Незаконне заволодіння транспортним засобом&ra ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Несквик | Дата: 24.05.2017

 

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого мешканця Кременського району Луганської області, який протягом жовтня-листопада 2016 року здійснював неодноразові викрадення майна з домоволодінь  жителів  Білокуракинського району.

Білокуракинський районний суд визнав обвинуваченого винним  у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Несквик | Дата: 11.05.2017

Білокуракинський відділ Старобільської місцевої прокуратури  повідомляє

 

Графік

прийому громадян керівництвом прокуратури області ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: Несквик | Дата: 11.05.2017

 Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури спрямовано до суду обвинувальний  акт стосовно мешканця с.Лизине Білокуракинського району Луганської області, який у січні 2017 року, реалізуючи раптово виниклий умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення та впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає,  таємно  викрав будівельні  матеріали,  чим спричинив Білокуракинській об’єднаній територіальній громаді  матеріальну шкоду.

На думку прокуратури органом досудового розслідування дії особи правильно кваліфіковані за ч.3 ст. 185 КК України. ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: Несквик | Дата: 23.03.2017

  

                                                                                                          прес-реліз

... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Несквик | Дата: 07.03.2017

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до суду направлено обвинувальний акт за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Встановлено, що 04.01.2017 раніше судимий мешканець селища Мирне Білокуракинського району Луганської області намагався перетнути державний кордон України з Російською Федерацією без документів, в результаті чого був затриманий. В подальшому, чоловік запропонував та надав службовим особам Державної прикордонної служби неправомірну вигоду задля надання дозволу на перетин державного кордону України.

... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Несквик | Дата: 02.03.2017

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області 28.12.2016 до суду з обвинувальним актом спрямоване кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України («Незаконна порубка лісу»).    

Встановлено, що 19.11.2016 мешканець смт. Білокуракине Луганської області, реалізуючи злочинний умисел, спрямований на незаконну порубку дерев, без спеціального дозволу спиляв дерева породи дубу, чим завдав шкоду державі на суму 8330 гривень.         

Суд, враховуючи позицію прокурора, визнав обвинуваченого винним у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді штрафу. Крім того, Білокуракинським відділом Старобіл ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: Несквик | Дата: 22.02.2017

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області 27.12.2016 до суду з обвинувальним актом спрямоване кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 КК України («Шахрайство»).  

Встановлено, що з жовтня  2015 року по червень 2016 року, мешканка с. Білокуракинського району Луганської області, реалізуючи злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), що виразилось у замовчуванні відомостей про смерть своєї родички, заволоділа грошовими коштами у сумі 19878 гривень, що знаходились на банківській картці вказаної родички, на картку якої продовжували перераховувати пенсійні виплати, чим було завдано шкоди УПФУ на зазначену суму.       

... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: Несквик | Дата: 22.02.2017

Інформація до відома споживачів стосовно підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення,

послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем).

         РКП «Старобільськвода» повідомляє  про надання пакету документів для встановлення економіч ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Несквик | Дата: 20.02.2017

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 28 29 »