Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 8 » Засуджено крадія майна у пенсіонера
15:15
Засуджено крадія майна у пенсіонера

Особи  похилого віку є вкрай уразливою категорією населення і потребують посиленого захисту з боку суспільства та держави.

В квітні 2017 року Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області до суду з обвинувальним актом спрямовано кримінальне провадження за ознаками складу кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.185 КК України (крадіжка).

Встановлено, що в березні 2017 року мешканець смт.Білокуракине Луганської області реалізуючи раптово виниклий умисел спрямований на таємне викрадення чужого майна, з корисливих мотивів, викрав дерев’яний вулик лежак на 22 –рамки, в якому знаходилось 7 рамок з медом та дерев’яна кормушка, чим спричинив матеріальну шкоду потерпілому, який є пенсіонером 1942 року народження, що відповідно до ст.67 КК України є обтяжуючою обставиною.

Суд, враховуючи позицію прокурора та відшкодування шкоди потерпілому, затвердив угоду про примирення між потерпілим та обвинуваченим, та призначив покарання узгоджене сторонами у вигляді позбавлення волі строком на 1 рік, зі звільненням від його відбування з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 рік.

 

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                                  О.Жадан

Переглядів: 355 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0