Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 28 » За незаконне придбання, виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу до кримінальної відповідальності
14:24
За незаконне придбання, виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу до кримінальної відповідальності

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом   незаконного придбання, виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного  засобу канабісу без мети збуту,  за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України.

         За результатами досудового розслідування встановлено, що мешканець  смт Лозно-Олександрівка  зірвав на околиці селища частину рослини коноплі  яку переніс за місцем свого мешкання, де висушив і зберігав з метою особистого вживання, без мети збуту.

         На даний час обвинувальний акт  у кримінальному провадження спрямовано до суду.

         Довідково: санкція ч.1 ст. 309 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                             О. Шестак

Переглядів: 339 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0