Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Липень » 12 » Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль
08:18
Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

                                                                                     прес-реліз

Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

10 липня 2017 року під головуванням першого заступника керівника Старобільської місцевої прокуратури Чернишова О.С. відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності та кримінально-караній корупції у Білокуракинському районі протягом 6 місяців 2017 року та заходи по зміцненню законності та правопорядку.

У роботі наради взяли участь керівники правоохоронних органів району, суду, представники районної державної адміністрації та районної ради.

Під час своїх виступів перший заступник керівника місцевої прокуратури  Чернишов О.С. та начальник Білокуракинського відділу місцевої прокуратури Ніколаєв І.О. надали  аналіз стану злочинності в Білокуракинському районі  у першому півріччі 2017 року.

Як було зазначено, завдяки вжитим правоохоронними органами спільним організаційним та практичним заходам вдалося досягти зниження рівня злочинності на більшості напрямків, активізовано роботу щодо розкриття окремих категорій злочинів, протидії кримінально караній корупції.

Однак, проведена робота щодо поліпшення криміногенної ситуації потребує подальшого удосконалення.  Зокрема, збільшилась кількість вчинених шахрайств та злочинів проти громадської безпеки.

Перший заступник керівника місцевої прокуратури окреслив проблемні напрямки, на яких правоохоронними органами  у боротьбі зі злочинністю  слід підвищити ефективність роботи.

Учасники наради у своїх  виступах приділили увагу результатам роботи щодо профілактики злочинності, посиленню протидії кримінально-караній корупції, причинам вказаних правопорушень та заходам щодо зміцнення законності в районі.

За підсумками наради, з урахуванням пропозицій та доповнень, прийнята постанова координаційної наради, якою передбачено вжиття спільних заходів, спрямованих  на  підвищення ефективності роботи діяльності правоохоронних органів, налагодження їх належної взаємодії між собою та з органами виконавчої влади  і місцевого самоврядування  у сфері боротьби зі злочинністю в районі.

 

Білокуракинський відділ Старобільської місцевої прокуратури

Переглядів: 352 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0